Matkaperhosia, tulevaa ja kirjastolainauksia

weheartit

Matkalaukku odottaa jo valmiina. Huomenna lähden viikon lomalle vastaanottamaan syksyn ensi kertaa Lontooseen! Perhoset alkavat hiljalleen mukavasti lepatella vatsassa. Matkajännitys on yksi parhaimmista jännityksen lajeista, vaikka tiedänkin, että tulevana yönä nukkuminen jää kevyeksi. 

Matkalukemista ei suinkaan jätetä! Nappaan omasta hyllystäni mukaan Richard Yatesin Revolutionary roadin. Matkan jälkeen on luvassa arvio John Irvingin Garpin maailmasta, jonka viimeiset sivut aion vielä tämän illan aikana lukea. Lukukokemustani voisi sanoa painiotteluksi, sillä en ole pitkiin aikoihin kamppaillut minkään kirjan kanssa niin paljon kuin Garpin maailman. Olen varsin tyytyväinen siihen, että painikestävyyteni on kuitenkin varsin hyvällä mallilla!

Joudun nyt myöntämään, että vaikka onnistuin pitämään jonkun aikaa lupaukseni itselleni siitä, etten lainaisi hetkeen kirjastosta mitään, rikoin tässä eräänä päivänä lupaukseni. Vaan väliäkö sillä, kun löydöt ovat hyvät! ;) Ensin tielleni osui Marisha Rasi-Koskisen Katariina (2011), joka vaikuttaa todella kiehtovalta lukemieni arvioiden perusteella. Sitten kätösiini liimautuivat Jean Kwokin Käännöksiä (2011) ja Pasi Ilmari Jääskeläisen Lumikko ja 9 muuta (2006). Enpä voi muuta sanoa kuin nami nam! 

Palaillaan jälleen syyskuussa! <3


Kommentit

 1. Oih, Lontooseen! <3 Rakastan sitä kaupunkia ihan yli kaiken, ja kaipaan sinne joka ikinen päivä niin että kipeää tekee.
  Hyvää matkaa, nauti ja rakastu! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa, nauti Lontoosta!

  VastaaPoista
 3. Garpin maailma on yksi kaikkien aikojen suosikkikirjoistani, joten odotan mielenkiinnolla, miksi se oli sinulle moinen painiottelu.

  Ihanaa Lontoon matkaa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää matkaa! Jään innolla odottamaan Garpin maailmaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa matkaa Lontooseen!

  Myös minä odotan mielenkiinnolla arviotasi Garpista (minunkin lempparini!).

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa ja antoisaa Lontoota! Minäkin odottelen mielenkiinnolla arviotasi Garpin maailmasta.

  Ja Lumikko ja 9 muuta on loistava! Luin sen juuri eilen itse loppuun ja olen vieläkin täysin kirjan lumoissa. :)

  VastaaPoista
 7. Hauskaa ja antoisaa matkaa Lontooseen!!!<3

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti Sinulla on hieno lomamatka! Kotiinpaalattuasi laitapa osoitteesi. Olet voittanut dvd:n Ylpeys ja ennakkoluulo!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!