Syyshiljaisuus blogissa

weheartit
Blogini uinuu tällä hetkellä hiljaisuudessa. Kirjat ovat jääneet viime päivinä hieman vähemmälle. En ole työpäivien, oman opettajuuden siipien ensimmäisten kokeilujen jälkeen ja muiden hommien takia juurikaan ehtinyt ja jaksanut iltaisin tarttua romaanien maailmaan, vaan ennemminkin lueskellut lehtiä, etenkin muoti- ja sisustusaiheisia (olen saanut kuulkaas sisustuskipinän!) ja loikoillut sohvalla kynttilöiden tuikkeessa. Vaan eihän romaaneista täysin ole pystynyt erossa olemaan, ja joinakin iltoina olen saattanut lukea muutaman sivun ennen kuin uni on vienyt voiton. Viikonlopun aikana luinkin yhden lyhyen teoksen, John Steinbeckin Helmen, jonka minun täytyy ensi viikolla käsitellä oppilaiden kanssa. Arviota kyseisestä teoksesta on tulossa viimeistään ensi viikon aikana. Kesken olevia teoksia on tällä hetkellä kaksi: Lee Harperin Kuin surmaisi satakielen ja eilen aloittamani Pasi Ilmari Jääskeläisen Lumikko ja 9 muuta. Lee Harper on tällä hetkellä hieman tauolla, koska teoksen lukeminen vaatii minulta paljon keskittymistä ja aikaa. 

Syysmyrskyn pauhuessa ulkona, mutta lämmön syleillessä neljän seinän sisällä, on hyvä hetki pysähtyä päivän tohinoiden jälkeen runon äärelle. 

                                                                             ***

Kaikkea saa tehdä.
Kaikkea pitää tehdä.
Kaikkia ovia täytyy tempoa,
kaikkia kuita kurkotella. 
On vain yksi ehto,
elinehto:

Värisevää sielua
ei saa tallata.

(Tommy Tabermann)

***

Lempeää ja värikästä syksyn jatkoa jokaiselle! <3

weheartit

Kommentit

 1. Käsittele kuitenkin Steinbeckin kirja oppilaiden kanssa ennen kuin postaat siitä, ei pääse oppilaat kurkistelemaan vinkkejä blogistasi ;)

  Minun blogistani on hakusanojen perusteella etsitty viime aikoina Eikä yksikään pelastunut lukupäiväkirjaa. Onkohan joku pulassa äidinkielen kirjavalinnan kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. Villasukka kirjahyllyssä: Hihii, niin minä ajattelinkin tehdä :-D Ettei vain käy niin, että saan kuulla "Hei ope, me huomattiin eilen, että sulla on kirjablogi!" :-D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä täältäkin! :)

  Olen muuten miettinyt samaa, blogini luetuimpia postauksia on ollut elokuulta lähtien kirjoitukseni Ranya ElRamlyn Auringon asemasta. Luetaankohan sitä nykyään kouluissa? ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!