Auringon säteitä ja tunnustuksia

Sain Leenalta mieltä lämmittävän tunnustuksen, kiitos siitä vielä! Voisiko paremmin sunnuntaipäivää piristää, kun auringonkin säteet leikkivät ulkona pitkästä aikaa, vieressä höyryää kahvi suloisessa Sosuli-mukissa ja suussa sulaa eilen leivottua mokkapalaa. Elämä maistuu makoisalta suklaakuorrutteelta!


Tunnustuksen saajan täytyy noudattaa hyviä tapoja eli kiittää tunnustuksen antajaa. Tämän jälkeen tunnustuksen saaja piristää valitsemiaan kahdeksaa blogia tunnustuksella ja kertoo kahdeksan satunnaista itsestään. 

Voi olla, että osa on jo saanutkin tunnustuksen, mutta mitäs se haittaa, vaikka saisikin useamman ;) Ojennan omat tunnustukseni blogeille, joissa vierailen usein lukemassa arvioita. Kommentoinnissa saatan tosin olla usein laiskimus, mutta tahdon nyt tällä tunnustuksella kertoa, että arvionne ovat aina tasokkaita, kiinnostavia ja bloginne kokonaisuudessaan piristäviä! :)

Sannalle Luettua-blogiin
Saralle P.S. Rakastan kirjoja -blogiin
Kirjahiirelle Kirjojen maailma -blogiin
Joanalle Hiirenkorvia ja muita merkintöjä -blogiin
Liisalle Luetut, lukemattomat -blogiin
Jennille Kirjakirppu-blogiin
Karoliinalle Kirjava kammari -blogiin

Lopuksi omat kahdeksan tunnustustani:

1) Sunnuntaipäivät eivät mielestäni voisi alkaa paremmin kuin afrotunnilla, jossa tanssitaan afrikkalaisen musiikin tahdissa. <3
2) Minuun on iskenyt sisustamisinto, minkä seurauksena olen tehnyt uusia löytöjä: sisustusblogit ja kirjaston sisustushyllyt. 
3) Seuraan kirjablogien lisäksi siis enemmän tai vähemmän sisustusblogeja, mutta myös tiettyjä muoti- ja lifestyleblogeja. 
4) Rakastan eläimiä, etenkin kissoja. Sydämeni on silkkaa sulaa, kun näen vaikka vain kuvassa suloisen karvapalleron.  Silloin tällöin eläimet pääsevät seikkailemaan bloginikin kuviin.
5) Rakastan viherkasveja ja kukkia. Haaveilen omasta puutarhasta, jonka kukoistuksen saan suunnitella itse.
6) Olen viime aikoina kuunnellut omasta halustani klassista musiikkia, koska olen huomannut, että se auttaa rentoutumaan rankan päivän jälkeen ja unohtamaan päässä pyörivät turhat asiat.
7) Ajattelen usein arjessa nähdessäni hienon maiseman, värit, ihmisten ilmeet tai eleet, jonkin hetken elämässä tms, että "vau, tuosta saisi hienon kuvan tai maalauksen". Säilytän tällaisia kuvia mielessäni pitkään. 
8) Olen todella hyvä vajoamaan omiin ajatuksiini. Saan kuulla siitä silloin tällöin, kun en ole kuullut, mitä joku on minulle sanonut.

wehearit


Kommentit

 1. Kiitos kaunis tunnustuksesta! Vastailen pian :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Kaisa! <3 Kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi! Vastailin heti blogissani ja nyt tulin sinua vielä kiittämään. :) Omassa päivityksessäni on puolestaan sinulle jotakin!

  Ihania tunnustuksia, ja tuo seiskakohta kuulostaa kovin tutulta, itsekin huomaan lähes päivittäin katselevani asioita kuvitteellisen linssin läpi ja toivovani että voi kun kamera olisi nyt mukana. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta Kaisa :) Vastailen sopivassa välissä. Minullekin tuo seiskakohta on tuttu, erityisesti blogin aloitettuani :)

  VastaaPoista
 4. Olkaa hyvät! <3

  Aivan totta, jos kamera tulisi oltua yhtään useammin mukana, tulisi tänne blogiinkin laiteltua enemmän omia kuvia kuin netistä löydettyjä. Taidan olla siinä suhteessa enemmänkin Nuukamuikkusen kaltainen: talletan kauniit kuvat vain mieleeni. :-D

  Sara, pitääpä tulla heti kurkkaamaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos suloisesta tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi! <3

  Minäkin rakastan kissoja. Joskin enemmän vanhoja ja vähän "resuisia" kuin suloisia pieniä palleroita. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos tunnustuksesta ja ajatuksia herättävistä sanoistasi! Vastaan kunhan vain ehdin, sillä tulin juuri viikon lomalta italiasta :)

  VastaaPoista
 7. Italiasta! Eikä, olen kateellinen:-) Sisäinen vilukissani on nimittäin jälleen herännyt kylmyyden alla, ja kaipailen jo aurinkoa ja lämpöä. Toivottavasti sinulla oli rentouttava reissu! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!