Muutos blogin nimessä

weheartit

Kun melkein vuosi sitten, eräänä marraskuisena iltana, blogini hengitti ensimmäiset henkäyksensä, tahdoin saada blogilleni runollisen nimen. Nimi Valkeat sivut, sanojen jonot. Seikkailu. osoittautui kuitenkin hankalaksi ja liian pitkäksi www-sivun nimeksi. Niinpä tekaisin hätäpäissäni lyhyen Kannesta kanteen sivun hakunimeksi. Tuolloin en juuri ajatellut, miten hyvä olisi, että blogin nimi olisi helppo lukijoiden muistaa tai miten helppo minun olisi kertoa ystävilleni, minkä nimistä blogia kirjoittelen. 

Nyt, kun blogini on kasvanut ensi henkäyksistään ja minä sen mukana, on blogin nimi alkanut vaivata minua enemmän ja enemmän. Tänään sain viimeisen sykäyksen muuttaa nimen, kun luin Leenan kommentin blogien monien nimien hankaluudesta. Blogini nimi on siis tästä lähtien tuo lähes vuosi sitten nopeasti keksimäni Kannesta kanteen, joka ei enää tunnu yhtään höpsöltä vaan oikein sopivalta, lyhyeltä ja yksinkertaiselta nimeltä. 

Tällaisella muutoksella siis kohti uutta viikkoa! Iloista tulevan viikon alkua jokaiselle! Ja tervetuloa kirjojen maailmaan, uudet lukijat! :-) 


Kommentit

 1. Blogisi entinen nimi oli kauniin runollinen ja persoonallinen, mutta tästä uudesta nimestä pidän vieläkin enemmän! Napakka, näpsäkkä ja kekseliäs, juuri sopiva nimi ihanalle kirjablogille! <3

  VastaaPoista
 2. Blogisi entinen nimi oli tosiaan kaunis, mutta totta, tämä uusi sopii ehdottomasti paremmin kuitenkin blogin nimeksi. Oikein kiva!

  VastaaPoista
 3. Hieman kyllä surettaa jättää taakse runollisempi nimi, mutta lyhyempi ja napakampi on helpompi mainita ja muistaa -ihana kuulla, että nimi kuulostaa teistäkin sopivalta! <3 Täysin uutta nimeä (mielessäni olisi ollut yksi oivallinen) sen sijaan en viitsisi enää vaihtaa, jotta lukijat löytäisivät yhä tiensä tänne. :-)

  VastaaPoista
 4. Hetken ehdinkin ihmetellä bloggerin lukuluetteloa, että mikäs tämä blogi on :) Loistava ja napakka nimi, vaikka vanhakin oli ihana, mutta eri tavalla!

  VastaaPoista
 5. Kaisa. älä nyt vain suutu...;-) Sinun entinen nimesi oli niin runollinen, että se oli niitä harvoja, joita muistin. Ymmärrän kyllä että se on www-nimenä hiukan hankala.

  Minä tarkoitin sitä, kun on niin monta lukemiseen tai kirjaan viittavaa bloginimeä, eikä edessä lue henkilön etunimeä edes. Niissä olen ihan hukassa...Siis jos olisi vaikka Leena/Luetut, se olisi siedettävää, mutta jos on pelkkä Luetut ja sitten ko. blogin pitäjä kommentoi omalla nimellään, niin miten sitä muistaa kuka monista melkein samannimisistä blogeista on kyseessä etenkin jos seuraa monia blogeja, kuten minä.

  Yritän nyt oppia uuden napakan nimesi.

  En tiennytkään olevani primus motor tälle hankkeelle...

  VastaaPoista
 6. Oi olenkin miettinyt että kun vaihtaa blogin osoitteen nimeä niin mitä tapahtuu lukijoille? Esimerkiksi bloglovinin tai blogilistan kautta lukevat lukija. Muuttuuko osoite vain luettelossa vai poistuuko blogi sieltä? ihanaa jos osaat auttaa mua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en osaa vastata valitettavasti tuohon! Mulla oli nimittäin jo osoitteen nimenä tuo "kannesta kanteen", mutta etusivun otsikossa oli eri nimi, jonka sitten pituuden takia vaihdoi tuohon osoitteessa olevaan lyhyempään nimeen. Mietin silloin, että vaihtaisinko osoitteenkin nimen uusiksi, mutta koska en tiennyt, miten lukijoiden sitten käy, en vaihtanut. Mutta kun vaihdoin uuden nimen, niin osalla lukijoista vaihtui luettoloon uusi nimi, mutta olen huomannut, että joillakin kavereillani blogini näkyy vanhalla nimellä. Onpas nyt kurjaa, kun en osaakaan auttaa :( Toivottavasti löytäisit vinkkiä joltakin! :)

   Poista
  2. No hitsi. kun en uskalla muuttaa blogin osoitetta sitten jos lukijat hävittää mun blogin :/ Vanhan osoitteen jättäminen on taas tyhmää. No pitää kysellä lisää, kiitos kuitenkin! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!