Kirjahemmottelua


Minulla on ollut tänään hemmottelutorstai. Päädyin nimittäin käväisemään Suomalaisessa ja kirjaston poistomyynnissä ennen hierojalle menoa -enkä poistunut kummastakaan paikasta tyhjin käsin. Suomalaiseen minua houkutti pokkaritarjous sekä remonttimyynti, jonka takia alennettujen kirjojen hintaa alennettiin vielä neljälläkymmenellä prosentilla. Erityisen tyytyväinen olen, että sain molemmat Adichien teokset ja että Haahtelan teoksia löytyy omasta hyllystä nyt neljä. Jes, enää muutama uupuu! ;)

Pokkarit (3 kpl kympillä):
*Adichie, Chimamanda Ngozi: Puolikas keltaista aurinkoa
*Adichie, Chimamanda Ngozi: Puppuranpunainen hibiskus
*Shaffer, Mary Ann ja Barrows, Annie: Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville

Alekirjat:
* Haahtela, Joel: Katoamispiste (3 e)
* McEwan, Ian: Vieraan turva (3 e)

Kirjaston poistomyynnistä:
* Haahtela, Joel: Elena (1 e)

Ai niin, ja eihän kirjastosta voi lähteä ilman, että jotain lainaisi. Hykertelin varsin tyytyväisenä, kun huomasin palautettujen kirjojen joukossa Per Pettersonin kehutun teoksen Kirottu ajan katoava virta. Muutakin olisi löytynyt, mutta koska yöpöytä pullistelee, niin päätin tiukasti suoda itselleni vain yhden lainauksen. ;)

Tällä hetkellä minulla on lukemisen alla parikin teosta (yleensä en lue kahta kirjaa yhtäaikaa): Virginia Woolfin Mrs Dalloway ja Katja Kaukosen esikoinen Odelma. Viime yönä muun maailman nukkuessa, minä nautiskelin Odelman myyttisestä tarinasta ja huomasin, että juuri yöllä tuota teosta on paras lukea. Hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä. Taitaa Woolf joutua nyt vähän odottelemaan. 

Torstai-iltakin saa jatkua rennosti ja itseä kuunnellen. Eli käperryn viltin alle kera ihanan kirjan ulkona paukkuvaa pakkasta piiloon, hähää. Leppoisaa loppuviikkoa itsekullekin! :)

Kommentit

 1. Olen ihan varma, että tykkään Adichien kirjoista!

  VastaaPoista
 2. Voi Elena eurolla! Olen niin kade!

  Mainioita löytöjä muutenkin sinulla, selvästi hyvä hemmottelutorstai :)

  VastaaPoista
 3. Loistolöytöjä! Ostin myös Vieraan turvan äskettäin Suomalaisesta.

  VastaaPoista
 4. Voi että mitä löytöjä, ihan jokaisen ottaisin omaankin hyllyyn!

  VastaaPoista
 5. Kirjalöydöt ne niin lämmittää sydäntä -pitkään. <3

  VastaaPoista
 6. Vieraan turva ja vain 3 euroa! Et tiedäkään, mitä sinulla on sen kirjan kanssa edessä...Minäkin joudun (lue: saan lukea) lukemaan kirjan uudestaan, sillä jotain vielä jäi, kun jotenkin järkytyin siellä Venetsiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytpä vasta saitkin Leena mielenkiintoni heräämään. Jännittävää! Saapa nähdä, miten tämän tytön käy, kun jossain vaiheessa pääsen tarttumaan McEwanin kirjaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!