Laulua ja omenia ja vapaus nukkua pitkään aamulla, se vasta jotain. Eikä kukaan kuljeskele hokemassa, että ne ja ne asiat ovat tärkeitä ja että ne täytyy hoitaa eikä niitä voi siirtää... Minä annan niiden hoitaa itse itsensä parhaansa mukaan! 
(Juksu)


Minun maanantaini, kirjan ja ruusun päivä, on koostunut vapaudesta kuljeksia keväisellä kaupungilla ja nauttia hellivästä auringosta ja -tietenkin- jäätelöstä. Kavereinani on kulkenut peräti kaksi kappaletta Kyröä. Ruusua en saanut, koska asustan tämän viikon yksin, joten ilahdutin itseäni, Kyrö-fania, oikein roppakaupalla.  

Tässä samalla voisin esitellä myös toisen lempparikirjailijani teoksen, jonka takia päätin käydä pikapikaa keltaisen mörön höpötyksillä viime viikolla: 
Tämä lukutoukka ihan hykertelee mielissään! Nyt kipitän vielä tekemään herkullisen mango-juustokakun ja loppuillan vietän jo aloittamaani Miniää lukien. 

Toivottavasti myös teillä on ollut mukava kirjan ja ruusun päivä! Kuului siihen sitten kirjoja, ruusuja tai jotain ihan muuta. :-)


Kommentit

 1. Ei yhtään hassumpi tapa viettää maanantaita! Minä en ennättänyt vaellella kaupungilla, mutta pääsin puhumaan kirjan ja ruusun päivästä aika isolle joukolle ihmisiä ja sain jakaa niitä ruusujakin. Niin ja minunkin kassista löytyi yllättäin kaksi Kyröä! ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joana, voi miten upean kuuloista! Sait varmasti todella hyvän mielen :-)Olisipa ollut mukavaa olla kuulemassa, mitä puhuit.

   Mahtavaa, toivottavasti pääset nauttimaan Kyröistä pian! Kahdessa on se hyvä puoli, että kun toinen loppuu, niin ei mieli pahoitu ihan heti, kun on vielä toinen odottamassa. ;-)

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!