Joulutoivotus
On villia melskettä, helinää, helskettä pienten tiukujen. On korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten. Ja tähtöset tuikkivat lyhtyinä kilpaa noin hangella loistaen, kun kaikki nyt juhlahan kulkunsa suuntaa, arvannet kai sen.

Pohjanmaalla hanget ovat kadonneet ja joessa vedet kohonneet, mutta viiksikarvat vilkkuvat kuusen alla ja tassut kokeilevat, putoaisiko pallo oksalta. Joululaulut soivat, piparit ja suklaat maistuvat ja glögijuustokakkukin onnistui lopulta. Kannesta kanteen hiljenee nyt joulun viettoon. Kirjaisaa, tunnelmallista ja rentouttavaa joulua kaikille lukijoille! 

Kommentit

 1. Ihania kuvia, ja voi mikä suloinen kuono sieltä koristeiden välistä pilkistää. Rauhallista ja suloista joulua sinullekin! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää, rauhallista joulua Pohjanmaalle! Ihanan jouluisat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja tunnelmallista joulua, Kaisa! Täällä lapsuudenmaisemissani Sisä-Savossa on sama juttu: vettä sataa. En ole koskaan aiemmin kokenut lumetonta joulua, mutta joulu on aina joulu. <3

  VastaaPoista
 4. Kaisa, voi miten suloiset, kivan utuiset ja lutuiset kuvat!
  Meillä Kymenlaaksossa on myös "No, onkos tullut kesä" -tunnelma. Eilen paistoi aurinko heleästi ja välillä tuli roimasti vettä. Nurmikko loistaa vihreänä kuin smaragdi.

  VastaaPoista
 5. Suloinen joulukisu. :) Iloista joulunaikaa!

  VastaaPoista
 6. Jouluherkkuja kissallesi ja hyvää joulumieltä sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat :) En ehtinyt jouluntoivotuksiin, mutta ihanaa, onnellista ja kirjaisaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille toivotuksista! <3 Toivottavasti kaikilla oli rentouttava ja kirjaisa joulu :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!