Viimeisimpiä kirjalöytöjäLauantai-illan ratoksi ajattelin pitkästä aikaa esitellä, millaisia kirjoja sitä on viime aikoina jäänyt kirpparikäynneiltä käteen. Tuorein löytö pinosta on Antti Holman Järjestäjä (Otava 2014), jonka nappasin mukaani tänään 5 eurolla. Kati Tervon hieno Sukupuu (Wsoy 2014) kustansi 3 euroa, ja kyseisen teoksen luinkin lähes samantien sen ostettuani (arvio täällä). Emma Donoghuen Huonetta (Tammi 2010) olen vuosia sitten aloittanut mutta palautin ns. väärän lukuhetken takia lukemattomana kirjastoon. Donoghuen teos on pinon 2,50 euron heräteostos, jolle haluan antaa uuden lukumahdollisuuden vielä jonain päivänä. Sen sijaan Anne Swärdin Viimeiseen hengenvetoon (Otava 2011) on keikkunut lukulistallani ties miten pitkään. Teos kustansi vaivaiset pari euroa, ja aikeissani on lukea sen kesäloman aikana.

Voi olla, että Holman teos saattaa valikoitua luettavakseni jo tänä iltana. Tällä hetkellä tekisi mieli tarttua vaikka mihin oman hyllyn kirjaan ja tuntuu mahdottomalta päättää, minkä yhden poimisi. Niin monta hyvältä vaikuttavaa olisi tarjolla. Mitä kirjoja teillä on tällä hetkellä kesken ja mitä aiotte lukea seuraavaksi?

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa ja suloista huomista äitienpäivää kaikille äideille!

Kommentit

 1. Hyviä löytöjä! Minäkin olen aikoinaan tuon Donoghuen Huoneen ostanut muutamalla eurolla kirjakaupan alennuksesta, mutta edelleen se keikkuu hyllyssä lukemattomana. Yritys olisi kyllä kova lukea se vielä tämän vuoden aikana, aihe on kuitenkin kiinnostava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aihe kiinnostaa minuakin. Itse aion kesän aikana keskittyä lähinnä vain oman hyllyn kirjoihin - siellä kun keikkuu minullakin kirppiskirjoja lukemattomana.

   Poista
 2. Oh mitä löytöjä! Järjestäjä etenkin! Ja Viimeiseen hengenvetoon teki vaikutuksen ainakin minuun <3

  Minä sain juuri Hotakaisen Kantajan luettua. Nyt pähkäilen mitä lukisi seuraavaksi. Alan Bradleyn Piiraan maku makea on kesken, mutta se ei oikein nappaa. Ehkä kokeilen sitä pari sivua ja jos ei, niin jätän kesken ja valitsen omasta hyllystä jotain ihan muuta luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa hihkaisinko, kun kirpparilla tuli tuo Järjestäjä priimakuntoisena vastaan ja vielä noin pienellä hinnalla! Olen meinannut pyytää teosta joululahjaksi ja sitten hankkia se itse, mutta olen aina jäänyt vetkuttelemaan - ja kannatti! :-D Aloittelin jo eilen illalla Holman teosta - hyvältä vaikuttaa ainakin tähän asti. Tänään aion kuitenkin keskittyä Siskinin teokseen Sinun kirjeesi, joka on jo loppumetreillä.

   Poista
 3. Mielenkiintoisia ja edullisia löytöjä! Järjestäjä kiinnostaa minuakin.

  Minä olen yrittänyt viime aikoina saada kirjastolainojen pinoa vähän pienemmäksi ja nyt luen Susan Fletcherin Irlantilaista tyttöä, joka onkin vienyt hyvin mukanaan. Sitä ennen luin melkein parinsadan sivun verran Monika Fagerholmin Diivaa, mutta onneksi tajusin lopulta jättää sen kesken. Huh, en pysynyt siinä yhtään kärryillä. Seuraava kirja onkin sitten arvoitus, pitää katsoa fiiliksen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestäjä oli todella mieluinen löytö, koska olen sen monesti meinannut ostaa itselleni ihan normihintaisena. Kyllä oli suu makeassa hymyssä eilen. :-D Ehdin teosta tosiaan jo aloittaakin.

   Itse en ole vieläkään lukenut Fletcheriltä mitään, mutta Meriharakat on kyllä omana hyllyssä. Pitäisi lukea hänenkin tuotantoaan viimein, kun kirjailijan teoksia kehutaan. :-) Holman Järjestäjä tuli itselläni hyvään saumaan, koska siihen on hyvä vaihtaa silloin, kun ei väsyneenä jaksa keskittyä Siskiniin.

   Poista
 4. Kiinnostavia löytöjä!
  Huone oli minulla pitkään kirjastosta lainassa, mutta en vain saanut sitä luettua, kun aina oli jotain muuta.
  Minä luen parhaillaan Rachel Joycen romaania Miss Queenie Hennessyn rakkauslaulu, ja sen jälkeen lukuvuoroon tuleva teos on vielä täysi arvoitus. Lukemistaan odottavien kirjojen pino on niin suureksi kasvanut, että valinnanvaraa riittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tutulta kuulostaa tuo "aina on muuta". :-D Itselläni taitaa tuosta syystä odottaa aika monta sellaista teosta, jotka olisin jo aikaa sitten halunnut lukea.. Niin paljon kirjoja, niin vähän aikaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!