Kesähaaste


Viime aikoina on sadellut kesähaasteita; kiitos KatjaSaraKaisa Reetta ja kaimani! <3 Näihin kymmeneen kysymykseen on ollut hauskaa pähkäillä vastauksia. 

1. Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta.

Luulen, että moni tietää ainakin sen, että rakastan (kirjojen lisäksi) kahvia, kahviloita ja kissoja ja että olen marraskuun lapsi, jonka lempparivuodenaika on kuitenkin kevät ja kesä. Ehkä en ole aiemmin kertonut, että pidän näyttävistä korvakoruista ja suosin koruissa suomalaista käsityötä, en omista tällä hetkellä oikeaa kirjahyllyä, tykkään ratkoa ristikoita ja että minulla on monen vuoden talviturkki heittämättä veteen (parempi vilukissana säilöä se talvea varten!). 

2. Onko sillä väliä, mitä lukijat ajattelevat blogistasi ja miksi?

On, totta kai. Vaikka luettavat kirjat valikoituvatkin omien fiilisten mukaan, haluan, että tekstit ovat hyvin ja virheettömästi kirjoitettuja. Lisäksi toivon, että lukija muutenkin viihtyisi blogissani eli panostan myös visuaalisuuteen. Kaikkia ei kuitenkaan voi miellyttää, sehän on selvää.

3. Miten blogiminä eroaa reaaliminästäsi?

Vaikea kysymys. Blogiminässäni on mielestäni paljonkin samaa kuin todellisuudessa. Blogatessa saan pohtia enemmän sanottavaani, pyöritellä sanoja ja lauseita, unohtua toviksi tuijottamaan ulos. Todellisuudessakin saatan miettiä jonkin aikaa sanottavaani tarkkailen tilanteita etenkin vieraammassa porukassa ja saatan uppoutua omiin ajatuksiini. Lisäksi sen, mihin ryhdyn oikeassakin elämässäni, teen mahdollisimman hyvin. Ehkä se nauruun repsahtaminen ja humoristisuus jää täällä blogissa enemmän piiloon. 

4. Mikä saa sinut nauramaan?

Minut saa nauramaan aika herkästikin; hupaisimpia ovat tilanteet, kun naurua ei meinaa saada loppumaan. Esimerkiksi tilannekomiikka, jotkin tv-sarjat (mm. Modern Family ja Frendit), ystävieni ja perheeni kanssa hassuttelu sekä lemmikkini. Olen hyvä nauramaan myös itselleni.


5. Mitä luovuus sinulle merkitsee?

Mahdollisuutta ilmaista itseäni ja tehdä asiat omalla tyylillä. Luovuus kulkee käsikynkässä ammattini kanssa päivittäin. Lisäksi olen aina pitänyt itse piirtämisestä ja maalaamisesta. Blogin myötä valokuvauksesta on tullut tärkeä osa minua.

6. Ketä läheistäsi ihailet?

Ihailen monissakin ihmisissä tiettyjä piirteitä. Mainitsen tässä isoisäni; arvostan hänen elämänmyönteisyyttään ja positiivisuuttaan ja tahdon vaalia näitä piirteitä omassakin elämässäni.

7. Mikä sinussa ärsyttää itseäsi?

Eikös sitä sanota, että pohjalaisista puuttuu heikkouret? Hehe. Joskus itseäni ärsyttää liiallinen tunnollisuus. Pitäisi opetella ottamaan välillä iisimmin. 

8. Mikä sinussa ihastuttaa muita?

Positiivisuus sekä vahva ja terve itseluottamus. Olen kuulemma aikamoinen hymytyttö. 

9. Mikä sinusta tulee isona?

Sellainen, joka tekee niin kuin omassa sydämessä tuntuu hyvältä. 

10. Uskotko onnellisiin loppuihin?

Totta kai.


Olisi mukavaa saada lukea, mitä haastekysymyksiin vastaavat KatriJenni ja Kirsi!

Kommentit

 1. Tampereella kaivataan jo sun hymyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hyvä mieli tuli! <3 Minäkin kaipaan Tamperetta ja etenkin meidän lukupiiriämme! :-)

   Poista
 2. Kiva luonnehdinta sinusta, kiitos!
  Kahdessa kohtaa tunnistan itseni, korvakorut rakkaita ja usein käsityötä ja Modernin perheen huumorista nauttiminen.
  Kuvistasi huomaa, että olet Taitaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavista sanoistasi, Marjatta! :-) Modern Family on huippu sarja, ai että.

   Poista
 3. Tätä olikin hauska lukea. Ja kiitos haasteesta, vastaan kunhan ehdin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla jään odottelemaan vastauksiasi, Katri. Näitä on ollut kiva lueskella blogeista.

   Poista
 4. Tämähän on kiinnostavaa. Satakuntalisena voisin sanoa heikkouskista melkein samaa;) Visuaalisuus on minullekin tärkeää. Ihnat kuvat taas kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mainiota Leena! ;-) Kiitos sanoistasi, visuaalisuus on lähellä sydäntä. <3

   Poista
 5. Tuli aivan ikävä sua, Kaisa, oli niin kiva lukea susta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihanaa. <3 Mullakin on jo ikävä. :-)

   Poista
 6. Kiitos haasteesta! <3 Vastaan siihen mahdollisimman pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla jään odottamaan vastauksiasi! <3

   Poista
 7. Olip ihana lukea vastauksiasi näihin pikkuisen kinkkisiinkin kysymyksiin! <3 Löysin meistä muuten paljon samaa, kaimani: minäkin rakastan kahviloita ja kissoja ja huomasin, että olemme molemmat marraskuun lapsia! <3 Samaa on myös tuo tunnollisuus, joka on välillä kamalaa mutta toisaalta seen sanotaan olevan ihmiselle hyödyksikin... Jos oppisi sääntelemään tuota ominaisuuttaan jotenkin ... <3

  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten ihana kuulla! <3 Marraskuun lapsiin törmää harvemmin -tai ainakin minusta tuntuu siltä, kun en tunne kovin montaa. :-) Tunnollisuudessa tympii joskus se, että sen myötä saatan helposti myös stressata asioista. Olen kuitenkin yrittänyt opetella ja opettelen edelleen, että välillä on ok vähän löysätä. Aurinkoista viikkoa, Kaisa Reetta!

   Poista
 8. Olip ihana lukea vastauksiasi näihin pikkuisen kinkkisiinkin kysymyksiin! <3 Löysin meistä muuten paljon samaa, kaimani: minäkin rakastan kahviloita ja kissoja ja huomasin, että olemme molemmat marraskuun lapsia! <3 Samaa on myös tuo tunnollisuus, joka on välillä kamalaa mutta toisaalta seen sanotaan olevan ihmiselle hyödyksikin... Jos oppisi sääntelemään tuota ominaisuuttaan jotenkin ... <3

  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 9. Kiva, kun otit monesta paikkaa tulleen haasteen vastaan. <3

  Jännä juttu: sinä olet syntynyt marraskuussa, mutta vuodenajoista kevät on sinulle rakkain. Minä taas olen syntynyt maaliskuussa, mutta rakastan eniten syys-lokakuuta. Taidamme kumpikin kumota sen väitteen, että ihminen pitää eniten omasta syntymävuodenajastaan. :)

  Näyttävistä korviksista pidän minäkin, samoin talviturkki jää useimmiten heittämättä, niin tänäkin vuonna.

  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, näin tosiaan voi tehdä! Myös ystäväni, marraskuun lapsi hänkin, rakastaa kesää. :-) Syksyssä on toki oma taikansa, mutta pimenevät illat saavat minut aina hieman apeaksi -kun tietää, että on aika alkaa hyvästellä kesä ja valon juhla. Nyt, kun aurinkoa ja lämpöä luvataan joka päivälle, onkin otettava kaikki ilo irti. :-) Jotenkin helpottavaa kuulla, etten ole ainut ihminen, joka ei niin välitä päästä eroon talviturkista. ;-) Kiitos, Katja, samoin sinulle ihanaa viikkoa! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!