Älyttömät joululahjat -haaste


Oksan hyllyltä -blogin MarikaOksa haastoi minut miettimään kolme hullua joululahjatoivetta, joita ei voi odottaa paketistaan aattona löytyvän. Marikalla itsellään oli yksi sama toive kuin minullakin, matka Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Vielä jonain päivänä! 

Rakas joulupukki, tässä omat älytttömät joululahjatoiveeni:

Siitä lähtien, kun lapsena näin tv-ohjelmissa tai elokuvissa, miten hahmot siirtyivät paikasta toiseen teleportin tai vastaavan avulla, olen monesti kaivannut sellaista itsellenikin. Aikakonetta en kaipaa tai mahdollisuutta päästä kuvitteellisiin paikkoihin, vaan minulle riittäisi, että voisin siirtyä suoraan kotoa paikkaan x ilman, että tarvitsisi lähteä ulos pakkaseen, ruuhkabussiin. ahtaaseen lentokoneeseen tai monen tunnin junamatkalle. Vaikka pidän esimerkiksi siitä, että junassa voi uppoutua tunneiksi hyvän kirjan pariin, myönnän, että putkahtaisin mieluusti suoraan perille ja säästäisin näin aikaa.

Lisäksi toivoisin, että yhtäkkiä osaisin soittaa pianoa täydellisesti. En ole musikaalinen ihminen enkä ole erityisen kiinnostunut soittimista mutta pianossa on jotain, mikä viehättää. Eka- tai tokaluokkaisena harrastin vähän aikaa pianon soittoa ja kävin pianotunneilla, mutta hyvin alkanut harrastus sammui, kun soitonopettajani lopetti yllättäen työnsä eikä uuttaa opettajaa tullut etsittyä. Tämä lahjatoive olisi kyllä mahdollinen toteuttaa, kun vain tökkäisi itsensä soittotunneille.

Viimeinen toiveeni olisi monipuolinen silmälasikokoelma: laseja olisi monissa eri väreissä ja malleissa. En laittaisi pahakseni, jos saisin samalla myös vahvuuksillani olevan aurinkolasikokoelman.. Nappaisin sitten lasit fiiliksen, tilanteen ja asun mukaan. Pidän silmälaseista ja koska käytän niitä päivittäin, olisi mukavaa, jos omaa ilmettään voisi muutella niiden avulla. Harmillista, että lasit ovat niin kalliita.

Haastan lukupiiriläiseni, Kaisa V:nElinan ja Saran, miettimään älyttömiä joululahjatoiveitaan, jos vain joulupuuhilta ehditte. :-)

Joulutorttujen ja glögin tuoksuista sunnuntaita!

Kommentit

 1. Valtava silmälasikokoelma olisi kyllä upea :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Toiveesi ovat vallan mainioita ja ihanan käytännöllisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mukava haaste, joskin yllättävän kauan meni miettiä vastauksia, vaikka olen aika haka näissä toivomisjutuissa. :-D Kivaa, jos ehdit tähän vastata, millaisia toiveita sinulla olisi. Ymmärrän kyllä, jos ei enää joulutohinoilta ehdi. :-)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, Kaisa-ihanainen! <3 Vastailen tähän aattoaamuna. :)

  Ja mainiot lahjatoiveet sinulla. Itsekin ottaisin enemmän kuin mielelläni matkan Uuteen-Seelantiin, ja teleportin, ettei tarvitsisi istua pitkillä lennoilla. Rakastan matkustamista, mutta inhoan nykyisin vähän lentämistä, ja se on melkoinen dilemma. :D Ja soittotaito löytynee muutaman päivän päästä myös omalta listaltani, mutta minun soittimeni olisi pianon sijasta viulu ja/tai sello. Oi että! Ja ajattele, voisimme soittaa yhdessä kauniita duettoja, mahtavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos silloin jaksat ja ehdit vielä vastailla. <3

   Juurikin pitkän lentomatkan takia haaveeni Australiasta ja Uudesta-Seelannista ovat edelleenkin haaveita. En ole koskaan pitänyt lentämisestä (olen niin maakrapu, koska en viihdy laivoissa ja veneissäkään :-D) ja pitkät lennot hirvittävät. Teleportti olisi niin mainioa näissä matkustustilanteissa!

   Meidän yhteistä duettoa odotellessa. <3 <3

   Poista
 4. Minulla oli aivan sama ensimmäisenä toiveena, tosin itse käytin nimityksenä Pottereista tuttua ilmiintymistaitoa. :) Silmälasikokoelmaakaan en kyllä panisi pahakseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mainiota! :-) Pitääkin käydä kurkkaamassa muut toiveesi.

   Poista
 5. Kiitos haasteesta, kultainen Kaisa! ❤ Teleportti olisi käytännöllinen kaikille. Hiilijalanjälkikin pysyisi kohtuullisena.

  Hyvää joulua ja ihania lukuhetkiä, ystäväni! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehan hyvä! Ilokseni huomasin, että sinä nopea ehdit jo vastata! <3 Pitää tulla vielä kommentoimaan.

   Kiitos, ihana Elina! Samoin sinulle ja perheellesi tiukujen helinää, iloista mieltä ja rauhallisia lukuhetkiä! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo!