Kirjoittaja

Olen ikuinen optimisti, joka on ylioppilaslakin päähänsä laskettuaan muuttanut kymmenen kertaa ja asunut eri puolilla Suomea. Nyt olen ainakin toistaiseksi jäänyt sijoilleni Helsinkiin ensimmäiseen omaan kotiin. Juureni ovat viljapeltojen ja latojen keskellä Pohjanmaan lakeuksilla, ja siitä syystä minulle on tärkeää nähdä maisemassa kauas. Varmaan siksi rakastan mertakin, jonka aavaa horisonttia voisin tuijotella pitkään.

Minulla on aina kirja tai useampi kesken. Luen lähinnä kaunokirjallisuutta, etenkin kotimaista mutta myös käännettyä. Nykyään painopiste on ollut uudemmissa julkaisuissa mutta pyrin lukemaan myös klassikoita. Vaikka rakastankin kirjoja, en kokoa itselleni valtavaa kotikirjastoa, vaan pääasiassa lainaan luettavani kirjastosta. Ehdoton suosikkini Helsingissä on Rikhardinkadun kirjasto. Lukemisen lisäksi harrastan valokuvausta ja liikuntaa. Lähellä sydäntäni ovat myös muun muassa luonto, kahvilat, kissat, matkailu ja taidemuseot.

Olen aloittanut kirjablogini jo vuonna 2010, mutta vuoden 2018 alussa päätin pitää taukoa. Bloggaus ei enää innostanut samalla tavalla kuin joskus ennen. Sen sijaan aloin aktiivisesti pitää yllä blogini Instagramtiliä, joten kokonaan blogi ei hiljentynyt. Nyt, syyskuussa 2018, olen jälleen uutta intoa täynnä. Olen muuttanut koko blogialustan ilmettä, siivonnut turhaa (kuten pinon vanhoja arvioitani) ja terästänyt itselleni ajatusta siitä, millaiseen uuteen suuntaan haluisin blogiani viedä. Tästä se alkaa, blogini uusi sivu!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla ktolive939(a)gmail.com. Muistathan seurata Kannesta kanteen -blogia myös Instagramissa!