Kirjat ja romaanit

Runokirjat ja -romaanit jakeessa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

1. Taputa, kun laskeudut, Elizabeth Acevedo

Camino Rios asuu kesät, kun hänen isänsä vierailee hänen luonaan Dominikaanisessa tasavallassa. Mutta tällä kertaa, päivänä, jolloin hänen koneensa on tarkoitus laskeutua, Camino saapuu lentokentälle katsomaan väkijoukkoja itkeviä ihmisiä …

Erotettuina etäisyydestä – ja Papin salaisuuksista – nämä kaksi tyttöä joutuvat kohtaamaan uuden todellisuuden, jossa heidän isänsä on kuollut ja heidän elämänsä muuttuu ikuisesti.

Elizabeth Acevedo

2. Dean Atta Musta Flamingo

Michael on sekarotuinen homo-teini, joka kasvaa Lontoossa. Koko elämänsä ajan hän on navigoinut, mitä tarkoittaa olla kyproslainen kreikkalainen ja jamaikalainen – mutta ei koskaan tuntenut riittävän kreikkalaista tai mustaa.

Kun hän vanhenee, Michaelin ilmestyminen on vasta alkua oppia kuka hän on ja missä hän sopii. Kun hän löytää Drag Societyn, hän vihdoin löytää missä hän kuuluu – ja Musta Flamingo syntyy.

3. Dante Medeman totuusprojekti

Seitsemäntoista-vuotias Cordelia Koenig aikoi tuulta läpi vanhemman projektin. Vaikka hänen ikäisensä korostivat, Cordelia suunnitteli käyttävänsä samaa jälkeä juuresi sukututkimusta, jota hänen vanhempi sisarensa käytti vuosia aiemmin. Ja kumppanuus hänen pitkäaikaisen murskauksensa, Kodiak Jonesin kanssa, on kakku. Ainoa, mitä hän tarvitsee tehdä, on postittaa DNA-näytteensä, kirjoittaa esivanhempiensa tuloksista ja saada niin helppo

4.Mitä menee ylös Christine Heppermann

Kuinka annat anteeksi itsellesi – ja rakastamillesi ihmisille – kun järkyttävä löytö johtaa valtavaan virheeseen?

Kun Jorie herää yliopistopojan parvisängyllä, jota hän ei tunnista, hän on heti täynnä katumusta. Mitä tapahtui edellisenä iltana? Mikä johti hänet tähän paikkaan? Oliko se hänen isänsä uskottomuus? Äitinsä näennäisesti heikko hyväksyntä? Hänen äskettäinen hajoaminen Ianin kanssa, poika, joka rakasti hänen taidettaan ja tuki häntä elämän vaikeimmalla hetkellä?

5. Kolme asiaa, jotka tiedän, ovat totta Betty Culley

Elämä muuttuu Liville ikuisesti, kun hänen vanhempi veljensä Jonah ampuu vahingossa itsensä parhaan ystävänsä Clayn isän aseella. Nyt Joona tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa vain pysyäkseen hengissä, ja Liv tuntee olevansa ainoa henkilö, joka voi nähdä, että hänen veljensä on edelleen siellä hänen rikki ruumiinsa sisällä.

Betty Culley

6.Runoilija X, kirjoittanut Elizabeth Acevedo

Xiomara Batista tuntuu tuntemattomalta ja kyvyttömältä piiloutua Harlemin naapurustossa. Siitä lähtien kun hänen ruumiinsa kasvoi käyriksi, hän on oppinut antamaan nyrkkinsä ja kiihkeytensä puhua.

Mutta Xiomaralla on paljon mitä hän haluaa sanoa, ja hän vuodattaa kaikki turhautumisensa ja intohimonsa nahkaisen vihkon sivuille ja lausuu sanat itselleen kuin rukoukset – varsinkin kun hän tuntee tunteensa bioluokan pojasta nimeltä Aman, jota hän perhe ei voi koskaan tietää.

Write A Comment